Mπισκότα Σαμπλέ με Μαρμελάδα Carrot Cake ή Goji-Licious
Yλικά:
500 γρ. φυτίνη (θερμοκρασία δωματίου)
5 αυγά
1 ποτήρι νερού άχνη ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
3 βανίλιες
1 πακέτο περίπου αλέυρι για όλες τις χρήσεις
1 βαζάκι μαρμελάδα Carrot Cake ή Goji-Licious
Εκτέλεση:
Κτυπάμε με το μίξερ την φυτίνη μαζί με την άχνη ζάχαρη αρκετά καλά.
Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά.
Μετά ρίχνουμε τις βανίλιες και την μπέικιν πάουντερ.
Προσθέτουμε λίγο – λίγο το αλέυρι και ανακατέυουμε με το χέρι.
Ίσως να μην χρειασθεί όλο το αλέυρι, εξαρτάται από το πόσο μεγάλα είναι τα αυγά.
Φροντίζουμε η ζύμη μας να μην κολλάει στα χέρια και να είναι αρκετά αφράτη.
Χωρίσουμε την ζύμη μας σε 4 μέρη.
Ανοίγουμε την ζύμη μας περίπου μισό εκατοστό και κόβουμε τα μπισκότα μας είτε με κουπ πατ είτε με ένα ποτήρι.
Αν θέλουμε ανοίγουμε στα μισά μπισκότα μία τρύπα στο κέντρο με δακτυλήθρα.
Ψήνουμε στους 170C στη μεσαία θέση, πάνω κάτω, για περίπου 20 λεπτά.
Όταν κρυώσουν γεμίζουμε τα μισά με μαρμελάδα (1κ.γ γεματο μαρμελάδα ) και κολλάμε τα άλλα μισά από πάνω.