Doughnuts με γέμιση Choco Passion

Για την ζύμη θα χρειαστείτε:
2 φακελάκια ξηρή μαγιά
¼ κούπας ζεστό νερό
1 ½ κούπα χλιαρό γάλα
½ κούπα ζάχαρη
Λίγο αλάτι
2 αυγά
1/3 κούπας μαργαρίνη λιωμένη
5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 βαζάκι Choco Passion Mr Merlin για το γέμισμα των ντόνατς
Ρίξτε την μαγιά στο ζεστό νερό και αφήστε την λίγο να αρχίσει να αφρίζει.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το μίγμα της μαγιάς με το γάλα, ζάχαρη, αλάτι, αυγά και την μαργαρίνη λιωμένη με 2 κούπες από το αλεύρι.
Ανακατέψτε τα να ενωθούν και προσθέστε το υπόλοιπο αλεύρι μισή κούπα την φορά και συνεχίστε το ζύμωμα.
Η ζύμη δεν θα πρέπει να κολλάει στα χέρια και να είναι λεία και ελαστική.
Βάλτε την ζύμη σε ένα ελαφρώς λαδωμένο σκεύος και αφήστε την να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της
Βάλτε την στον πάγκο εργασίας σας και ανοίξτε την σε χοντρό φύλλο πάχους 2 εκατοστών.
Με ένα κουπάτ κόψτε την ζύμη σε στρογγυλά κομμάτια και βάλτε την επάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια.
Αφήστε να φουσκώσουν μέχρι να διπλασιαστούν πάλι σε όγκο και τηγανίστε τα σε άφθονο καυτό λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Γυρίστε τα από την άλλη και αφήστε τα να ροδίσουν .
Βάλτε τα επάνω σε απορροφητικό χαρτί και αφήστε τα να κρυώσουν καλά.
Με μια σύριγγα ζαχαροπλαστικής γεμίστε τα στο κέντρο τους με Guilty Adam Apple Jelly , mrmerlin’s φυσικά και πασπαλίστε τα με ζάχαρη άχνη.
Το αποτέλεσμα είναι τα πιο νόστιμα και αρωματικά ντόνατς που έχετε φάει ποτέ, με την διαφορά πως θα τα έχετε φτιάξει μόνοι σας.
Δοκιμάστε την συνταγή και πείτε μας και εμάς για να χαρούμε.