Πίτσα Hawaiian με Exotic Blend
Μερίδες: 2 πίτσες
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά
Χρόνος αναμονής: 15 λεπτά
Υλικά:
1 δόση ζύμη για πίτσα
200 γρ. Τσάτνεϋ ντομάτας με ανανά και τζίντζερ Exotic Blend
400 γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη
8 φέτες Ζαμπόν
10 φέτες Bacon προαιρετικά
Κομματάκια ανανά
Και μανιτάρια
Για την ζύμη:
1 συσκευασία Εasy Βake “μείγμα για ζύμη πίτσας”
280 γρ. νερό
15 γρ. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Διαλύουμε την μαγιά στο νερό και το ελαιόλαδο.
Βάζουμε το μείγμα για ζύμη πίτσας Easy bake σε ένα μπολ και προσθέτουμε το μείγμα της μαγιάς. Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15 λεπτά και κόβουμε σε 2 ίσα μέρη (περίπου 350 γρ. το καθένα)
Ψιλοκόβουμε το Bacon και το ψήνουμε στον φούρνο η στο τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Κόβουμε την κάθε φέτα ζαμπόν στα τέσσερα.
Ανοίγουμε τα δύο κομμάτια ζύμης σε στρογγυλές πίτσες και μοιράζουμε το τσάτνεϋ ντομάτας και από πάνω την μοτσαρέλα.
Μοιράζουμε το Βacon και το ζαμπόν στις 2 πίτσες, και αν θέλουμε προσθέτουμε ανανά και μανιτάρια
TIP: Αν θέλουμε αφράτη πίτσα, αφήνουμε την πίτσα να ξεκουραστεί και να φουσκώσει για 1 ώρα.
Μοιράζουμε τον ανανά στις πίτσες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210oC για 25 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως.