Πως χρησιμοποιούμε το καραμελωμένο κρεμμύδι
ή
Καραμελωμένο κρεμμύδι – το καλύτερο συνοδευτικό για:
- Συνοδεύει ψητά κρέατα, μπιφτέκια, συκώτι, λουκάνικα
- Κάνει πολύ γευστική τη φάβα
- Μπαίνει στις βινεγκρέτ
- Ταιριάζει με τις περισσότερες σάλτσες
- Το βάζουμε σε τάρτα κρεμμυδιού
- Μπαίνει στο μίγμα του κιμά για να κάνουμε κεφτεδάκια η ρολό
- Συνοδέψτε με τα καραμελωμένα κρεμμύδια το burger σας
- Ταιριάζει πολύ με το κοτόπουλο και τις πατάτες
- Μπαίνει στην πίτσα και στα πεϊνιρλι
- Το προσθέτουμε στις σαλάτες
- Απλώνεται στο ψωμί, για σάντουιτς
- Συνοδεύει πλατό τυριών και αλλαντικών
- Δίνει ένταση στα τηγανιτά αυγά
- Δίνει χαρακτήρα στο ριζότο
- Κάνει διαφορετική την ιταλική καρμπονάρα
- Μπαίνει σε όλα τα αλμυρά μάφινς
- Αγαπημένος συνδυασμός με χότ ντόγκ